Skip to content
Klädvård

Klädvård

Vi gillar klädvård! 
För att kläder, skor och accessoarer ska få ett långt liv behöver de kärlek. Skonsamma tvättmedel, ullkammar och skofetthjälper dig att ta hand om dina favoriter. Att vårda sina ägodelar känns dessutom härligt i magen!
🧡
Att inte tvätta kläder för ofta är ett tips till dig som vill visa dina kläder mer omsorg. Vädra istället. När ditt plagg väl behöver tvättas, välj ett flytande tvättmedel anpassat efter plaggets material. Flytande tvättmedel är extra viktigt vid tvätt på låga temperaturer eftersom pulvertvättmedel riskerar att inte lösas upp helt. Då kan vita ränder och fläckar uppstå. Av samma anledning är det viktigt att inte överdosera medlet. I butiken säljer vi olika sorter flytande tvättmedel från svenska Tangent GC och franska Marius Fabre Marseilletvål.
Skor och väskor av läder behöver fettas in med jämna mellanrum, både för att stå emot regn och för att inte spricka. Läderskor mår bra av att vila för att minska risken för sprickor. Använd därför inte samma skor varje dag, hur mycket du än gillar dem! 
Klä- och skovård är ett viktigt led i att skapa ett mer hållbart mode. På vår hemsida under fliken Hållbarhetstänk kan du läsa mer om hur vi ser på hållbart mode.
Här hittar du skoputs och ullkam!
🧡
Older posts
Newer posts
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Tillagd i varukorgen