Hoppa till innehåll

Självklart - Hållbart - Underbart!

Vi på Liebling vill vara med och förändra! Vi tror det går att göra mode hållbart. Hållbarhet är viktigt i så många led. Vår filosofi är långsam konsumtion, vi tror på slow fashion, på kvalitet istället för kvantitet.
Att kläder inte ska hålla endast en eller två säsonger, utan bli älsklingsplagg att använda jämt. Att noga välja ut plagg som kan bäras och kombineras på många sätt. Helt enkelt mode som håller över tid och säsong.
För Liebling är hållbar produktion och transparens viktigt. Lieblings egen kollektion ritar vi själva i vår Malmöstudio och producerar i liten skala i Litauen. Vår design är enkel, rättfram och tidlös. Vi väljer material och samarbetspartners med omsorg.
Vi på Liebling ser kläder som något långsiktigt. För oss är det självklart att en tar hand om sina kläder och skor. Att vädra, tvätta sällan, laga hål, smörja in och putsa.
Som Vivienne Westwood sa: "Buy less, choose well. Make it last. "
I vår butik i hjärtat av Malmö hittar du ett hållbart sortiment av handplockade märken, inte minst Lieblings egna! Du hittar dina älsklingsplagg hos oss. Kläder att använda igen och igen, år efter år.
LIEBLING = älskling. Självklart. Hållbart. Underbart!
Stäng

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Tillagd i varukorgen