Hoppa till innehåll

Liebling Andrahand

 

Vi har en kurerad och noga utvald Andrahand där typiska Lieblingplagg får leva vidare. På så sätt förlänger vi livslängden hos kläder som håller än men som inte längre används av sin ursprungsägare. Klokt på alla sätt och vis!

Vår Andrahand är förstklassig och vi väljer med omsorg vilka plagg vi tar in. Vi lägger stor vikt vid att skapa ett urval som rimmar med Lieblings övriga stil. Vi föredrar kläder gjorda i naturmaterial och med ett enkelt, rättframt och tidlöst formspråk. Kläderna vi tar in ska kännas självklara, hållbara och underbara. Det ska vara typiska Lieblingplagg helt enkelt.

Vår Andrahand uppdateras kontinuerligt och vi skapar ett urval som vi tycker passar för stunden. Ibland blandar vi brett, ibland har vi ett tema. Tanken är att kläderna genom vår Andrahand hittar ett nytt hem där de används ofta och länge.

Liebling Andrahand finns endast i butiken i Malmö. 

Varmt välkommen!

 

 

Vill du lämna in kläder hos oss? Så roligt!

Här följer en liten guide för hur vår Andrahand fungerar:

1. Inlämning i butiken i Malmö

Du är varmt välkommen att lämna in 1-3 plagg som du inte längre använder men som fortfarande håller. Vid inlämning gör vi en bedömning om de passar konceptet för just vår Andrahand. Vi är en smula kräsna när vi tar emot plagg eftersom de ska passa med övrigt sortiment. Om dina plagg inte passar just oss hänvisar vi gärna dig vidare :).

Utöver att plaggen du lämnar in ska vara i linje med Lieblings stil ska kläderna vara hela, rena och tvättade. Kläder som av någon anledning doftar starkt tar vi inte emot. Använd därför gärna parfymfritt tvättmedel. Vi tar heller inte emot badkläder, kläder i trikåmaterial, kläder som enbart är gjorda i syntet, natt- eller underkläder, päls, skor, träningskläder eller vintagekläder.

2. Försäljning

När ett av dina plagg finns tills försäljning i vår Andrahand får du ett mail. Vi hänger inte omedelbart ut inlämnade plagg utan väljer regelbundet ut en skara som passar ihop med varandra eller ett aktuellt tema. På så sätt får dina inlämnade plagg fint sällskap. Om ett plagg inte sålts efter en månad plockar vi bort det. Du har då ytterligare en månad på dig att hämta hem ditt plagg. Därefter skänker vi det vidare till välgörenhet. Som inlämnare bär du själv ansvaret för att komma ihåg när ditt plagg hängdes ut och när du eventuellt behöver hämta upp det.

3. Betalning

När vi säljer något du har lämnat in meddelar vi dig via mail. Du får då komma till butiken och hämta ut halva försäljningssumman i värdecheck. Checken kan du sedan använda när du hittar ett nytt favoritplagg hos oss, antingen från vår Andrahand eller övrigt sortiment. Du väljer!

Det var det hela. Hoppas att du vill vara en del av Liebling Andrahand.

Har du frågor så kontakta Nora på: andrahand@lieblingliebling.com

 

Stäng

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Tillagd i varukorgen