Lager på lager!

Personalen tipsar!

Li säger: 

-Jag älskar lager på lager. Främst kommer det sig nog av att jag är väldigt frusen, så lager på lager har jag faktiskt året om. Och då slipper en ju välja! Det blir ofta både klänning, brallor, kofta och kavaj eller kimono. Här i Malmö är det dessutom alltid bra att vara beredd oavsett säsong: Alltid en kofta eller halsduk i väskan!

Lis favoriter just nu: 

-Underklänning från bric-a-brac är ett måste! Den har jag alltid underst. Är det kallt har jag en tunn långärmad tröja under också.

-Min nya favorit är vår klänning Miso! Och såklart alltid Svala. 

-En stickad tröja eller kofta, gärna från Sibin.

-Kimono Vide Yoko

-Humla Tartan

  
   

 

 

Older Post
Newer Post
Stäng (esc)

Nyhetsbrev

Om du vill få nyheter och erbjudanden av oss, skriv in din e-post nedan!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Varukorg

Du har inga artiklar i din varukorg
Handla nu