Gå til indhold
Lager på lager!

Lag på lag!

Personalet tips!

Li siger:

-Jeg elsker lag på lag. Primært er det nok fordi jeg er meget frossen, så jeg har faktisk lag på lag hele året rundt. Og så behøver du ikke vælge! Det er ofte både kjole, bh, cardigan og blazer eller kimono. Her i Malmø er det også altid godt at være forberedt uanset årstiden: Altid en cardigan eller et tørklæde i tasken!

Lis favoritter lige nu:

- Underkjole fra bric-a-brac er et must! Jeg har den altid under. Hvis det er koldt, har jeg også en tynd langærmet sweater under.

-Min nye favorit er vores kjole Miso! Og selvfølgelig altid Svala.

-En striktrøje eller cardigan, gerne fra Sibin.

- Kimono Vide Yoko

- Ydmyg Tartan
Äldre inlägg
Nyare inlägg
Luk

Pop op

Brug denne popup til at indlejre en tilmeldingsformular til en mailingliste. Alternativt kan du bruge det som en simpel opfordring til handling med et link til et produkt eller en side.

Aldersbekræftelse

Ved at klikke på Enter bekræfter du, at du er gammel nok til at indtage alkohol.

Søg

Tilføjet till kurven