Gå til indhold
Löktider! Dags för vårgrupp :)

Løg gange! Tid til forårsgruppe :)

Åh hvor længes jeg efter at stikke fingrene i jorden!
Og det er kun februar...
-Men så er svaret: LØGBLANTER :)
Jeg er en ægte halvfjerdser, opvokset med traditionen for altid at lave julegrupper og forårsgrupper! Så længe jeg kan huske, har jeg lavet grupper i flotte krukker og skifte af forskellig slags, med forskellige blomster, mos, græs, småsten og sand. For mange år siden købte jeg småsten i dyrehandleren og satte løg i, i vaser uden jord. Jeg har nok stadig de sten.. lige til at skylle af og bruge igen og igen. Sikke et godt råd! Det vil jeg gøre næste gang!
At blande forskellige løgplanter i samme potte er fint, del dem bare lidt forsigtigt, fyld med lidt jord blandet med sand, vand meget lidt og klip af, når det visner lidt bagefter. Når de er færdigvoksne, sætter jeg dem ud i haven. Det gode er, at løgplanter er ukomplicerede typer, derudover kan de tåle lidt frostgrader.
Her har jeg hvid og blå perlehyacint, tulipaner og king bed lilje, den sidste nåede at blomstre inden jeg var færdig med indlægget, så den tog jeg også et billede af :) /Li
PS Passende nok har jeg en Mazarin på i Stickling-mønsteret!
***
Äldre inlägg
Nyare inlägg
Luk

Pop op

Brug denne popup til at indlejre en tilmeldingsformular til en mailingliste. Alternativt kan du bruge det som en simpel opfordring til handling med et link til et produkt eller en side.

Aldersbekræftelse

Ved at klikke på Enter bekræfter du, at du er gammel nok til at indtage alkohol.

Søg

Tilføjet till kurven