Gå til indhold
Stjärnorna från Herrnhut är här!

Stjernerne fra Herrnhut er her!

- Den originale stjerne fra Herrnhuter Sterne -

Nu er de her! Stjernerne fra Herrnhuter Sterne. Herrnhutstjärnan er virkelig julestjernens stjerne! Håndværk fra Herrnhut i Tyskland siden 1885. Fremstillingen begyndte i et religiøst samfund, hvor børnene lavede de 25-takkede stjerner i matematiktimerne. Det blev så en tradition at lave dem til advent og hænge dem i vinduet. Traditionen bredte sig også til Sverige. Herrnhuter-stjernen ser den samme ud i dag som dengang.

Mini stjerner

Ministjernerne er 13 cm og lavet af plastik. De er færdigmonteret. Ministjernerne sælges uden strømforsyning, så husk at købe en til. Op til 4 ministjerner kan tilsluttes en strømforsyning. Ministjernerne fås i gul, hvid, rød og årets special, sølv.

Papir stjerner

Papirstjernerne fås i tre farver; hvid, gul og rød og fire størrelser; 40 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm. Herrnhuter-stjernen kommer i en pakke og kræver montering. Det er lidt af en opgave, men ikke for svært. Det kræver lidt tålmodighed og fingerfærdighed, men du kan gøre det :) Ledning medfølger ikke. Du kan købe flere, hvis du ikke har en derhjemme.

Se alle stjerner her !

Äldre inlägg
Nyare inlägg
Luk

Pop op

Brug denne popup til at indlejre en tilmeldingsformular til en mailingliste. Alternativt kan du bruge det som en simpel opfordring til handling med et link til et produkt eller en side.

Aldersbekræftelse

Ved at klikke på Enter bekræfter du, at du er gammel nok til at indtage alkohol.

Søg

Tilføjet till kurven