lieblingwebshop

Köpvillkor

Retur

Liebling erbjuder 14 dagars ångerrätt för oanvända varor från den dag du mottagit varan. Varan skall returneras oanvänd, i oskadat skick i ev. förpackning och med alla etiketter kvar på produkten. Kontakta alltid oss på webshop@lieblingliebling.com innan du returnerar varan. Det är kundens ansvar att emballera produkten väl, fraktskadade produkter godkännes inte och återbetalas ej. Tänk på att vid retur av posters är det viktigt att hantera postern varsamt. Minsta märke innebär att postern inte kan säljas vidare och då kan inte heller återbetalning ske.

Ej retur eller ångerrätt på reavaror, strumpor, bad- eller underkläder. Returfrakten betalas av kunden. Returpaket får ej skickas mot postförskott/efterkrav.

Priser

Samtliga priser är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive moms, exklusive frakt. Frakten är 59 kr inom Sverige, 99 kr till Danmark och Finland, 199 kr inom övriga EU. Alla ordrar som överstiger 1000 kr skickas fraktfritt inom Sverige.

Orderbekräftelse

När beställningen är gjord i webbutiken skickas automatiskt en orderbekräftelse till dig via e-post. Kontakta oss på Liebling om du inte har fått någon bekräftelse inom 24 timmar.

Betalningssätt

För att ingå avtal med Liebling skall du vara över 18 år. Är du minderårig krävs enligt lag målsmans tillstånd.

Du kan välja direktbetalning med Visa, Mastercard och American Express via Paypal eller med Paypalkonto.

Leverans

Normal leveranstid är 3-7 dagar efter gjord beställning. Vi skickar våra leveranser med Posten. Paketet delas ut eller skickas till ditt utlämningsställe om det inte får plats i brevlådan. Försändelsen är spårbar och aviseras med e-post eller sms. Önskar du sms-avisering måste du ange ditt mobilnummer vid beställning. Fraktpriset för din order framgår och betalas vid köp. Vi levererar i Sverige och inom EU. Vi reserverar oss för att varor kan vara slutsålda och meddelar det i sådana fall via e-post. Det går då att avbeställa del av ordern eller hela ordern, alternativt få resterande varor skickade vid ett senare tillfälle.

Reklamation och transportskada

Om en vara är defekt eller packats fel ber vi dig kontakta oss så snart som möjligt och meddela vad som är fel. Liebling står för frakten vid godkänd reklamation. Om paketet har fått en fraktskada ska det omgående anmälas på Postens utlämningsställe.

Outlösta paket

Om inte paketet hämtas inom två veckor skickas det tillbaka till Liebling.

Förbehåll

Liebling reserverar sig för eventuella skrivfel på sidan. Vi försöker göra vårt bästa för en riktigt färgåtergivning i våra bilder, men att färger kan uppfattas på olika sätt på olika skärmar kan vi inte påverka. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och annan information från en dag till en annan.

Force majeure

Vi frånsäger oss ansvaret under omständigheter som står utanför vår kontroll. Dessa omständigheter innefattar krig, krigsliknande händelser, inbördeskrig, revolution eller uppror eller på grund av myndighets åtgärd, strejk, lockout, blockad eller liknande händelse.

KONTAKT
info och Malmöbutiken: hej@lieblingliebling.com
webshopsfrågor: webshop@lieblingliebling.com
Liebling, Davidshallstorg 8, 211 45 Malmö

Öppettider mån-fre 11-18, lör 11-16, varmt välkomna!